آ
-
آریان فر، اکرم
بهبود پایداری و قابلیت زیستدسترسی ویتامین D3 در ساختار نانونیوزومهای طراحیشده با سورفاکتانتهای مختلف [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 249-260]
-
آصفی، نارملا
بررسی تغییرات آلکیل پیرازینها، رنگ و ویژگیهای حسی پودر کاکائو در شرایط مختلف بودادن [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 169-180]
ا
-
ابراهیم زادگان، سمانه
بررسی تغییرات آلکیل پیرازینها، رنگ و ویژگیهای حسی پودر کاکائو در شرایط مختلف بودادن [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 169-180]
-
ابراهیمی همتیکیخا، محسن
افزایش پایداری میکروبی و اکسایشی گوشت گاومیش با استفاده از پوشش خوراکی زیستفعال بر پایۀ موسیلاژ میوۀ سپستان و اسانس پوستپرتقال دزفولی [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 217-234]
-
ابراهیمی همتی کیخاه، محسن
تأثیر میزان رسیدگی میوۀ سپستان بر کیفیت ترشی آن طی مدت نگهداری [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 285-298]
-
احتیاطی، احمد
ارزیابی تأثیر نوع و سطوح مختلف ترکیبات کوپیگمنتکننده در پایداری رنگدانۀ فیکوسیانین در برابر pH [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 299-310]
-
اسلامی زاد، سمیرا
بررسی عوامل مؤثر بر تشکیل آکریلآمید و بنزو(آ)پیرن در فرایند پخت انواع نان سنتی، نیمهصنعتی و صنعتی [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 95-106]
-
الهیان فیروز، زهرا
ارزیابی بیان ژنهای مشارکتکننده در بیماریزایی luxS و ctxMاشریشیاکلی جداشده از نمونههای لبنی در کشت همزمان با باسیلوس کواگولانس [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 350-358]
-
امیری حسینی، سارا
بررسی تأثیر پوششدهی بادامزمینی با کیتوزان و نانوذرۀ کیتوزان بر خواص حسی و مهار رشد آسپرژیلوس فلاووس [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 389-398]
-
امیریوسفی، محمدرضا
بررسی رهایش کافئین از کلوئیدوزوم هیدروژل در شرایط شبیهسازیشدۀ دهان و آنالیز دستگاهی میکروکپسول [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 141-154]
-
انوار، سید امیرعلی
مروری بر فیکوبیلیپروتئینهای سیانوباکتریها: ساختمان، عملکرد و کاربردهای صنعتی آن در صنایع غذایی و دارویی [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 181-198]
ب
-
باخدا، حسین
بررسی محتوای فنول و خواص آنتیاکسیدانی عصارۀ صمغ انزروت [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 59-70]
-
باصریصالحی، مجید
ارزیابی بیان ژنهای مشارکتکننده در بیماریزایی luxS و ctxMاشریشیاکلی جداشده از نمونههای لبنی در کشت همزمان با باسیلوس کواگولانس [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 350-358]
-
بلندی، مرضیه
بررسی اثر نوع آغازگر و فرمولاسیون بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده با استفاده از طرح مخلوط و روش خوشهبندی دو مرحلهای [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 43-58]
-
بهادر، نیما
مطالعه روی استافیلوکوکوس اورئوس جداشده از شیر گاو مبتلابه ماستیت حاوی ژنهای متیسیلین و پنتون-والنتین لکوسیدین [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 359-368]
-
بهمنیار، فرشته
ارزیابی خواص آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی عصارۀ پوست ریشه و ساقۀ سه گونۀ زرشک در نان [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 413-426]
پ
-
پاسبان نوقابی، وحید
تأثیر روشهای ریزپوشانی و کوپیگمانتاسیون بر بهبود پایداری حرارتی عصارۀ بتالائینی چغندرقرمز و کاربرد آن در نوشیدنی مدل [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 325-340]
ت
-
ترابی، سجاد
اثر همزدن و هوادهی بر خصوصیات سینتیک رشد اسپیرولینا پلاتنسیس و تولید رنگدانههای طبیعی در فتوبیوراکتور همزندار [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 261-272]
-
تراک، ترن سن
تأثیر غلظت نمک و مقدارpH روی فرایند تخمیر کلم قمری (Brassica oleracea L.) [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 399-412]
-
تران، کواک توآن
خواص فیزیکوشیمیایی، محتویات فنولی و فعالیت آنتیاکسیدانی عسل ویتنامی [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 427-438]
-
تران، مین فات
خواص فیزیکوشیمیایی، محتویات فنولی و فعالیت آنتیاکسیدانی عسل ویتنامی [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 427-438]
-
توکلی، شیدا
تأثیر افزودن پروتئین تغلیظشدۀ هستۀ نارنج روی ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و حسی ماست قالبی [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 273-284]
ج
-
جعفریان اصل، پریسا
شناسایی ترکیبات شیمیایی تقطیرات حاصل از مرحلۀ بوگیری روغن خام سویا با استفاده از دستگاه کروماتوگراف گازی-طیفسنج جرمی (GC-MS) [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 1-10]
-
جمعدار، فهیمه
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی پنیر سفید فراپالایش غنیشده با عصارۀ جوانۀ گندم ریزپوشانیشده با خشککن پاششی و انجمادی [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 127-140]
-
جهادی، مهشید
اثر همزدن و هوادهی بر خصوصیات سینتیک رشد اسپیرولینا پلاتنسیس و تولید رنگدانههای طبیعی در فتوبیوراکتور همزندار [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 261-272]
-
جهانی، مسلم
شناسایی ترکیبات شیمیایی تقطیرات حاصل از مرحلۀ بوگیری روغن خام سویا با استفاده از دستگاه کروماتوگراف گازی-طیفسنج جرمی (GC-MS) [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 1-10]
-
جوینده، حسین
افزایش پایداری میکروبی و اکسایشی گوشت گاومیش با استفاده از پوشش خوراکی زیستفعال بر پایۀ موسیلاژ میوۀ سپستان و اسانس پوستپرتقال دزفولی [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 217-234]
-
جوینده، حسین
تأثیر میزان رسیدگی میوۀ سپستان بر کیفیت ترشی آن طی مدت نگهداری [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 285-298]
ح
-
حبیبی، نادر
بررسی تأثیر پوششدهی بادامزمینی با کیتوزان و نانوذرۀ کیتوزان بر خواص حسی و مهار رشد آسپرژیلوس فلاووس [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 389-398]
-
حصاری نژاد، محمدعلی
تأثیر پلاسمای سرد بر فعالیت آنزیمی و ویژگیهای کیفی پالپ انبه [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 341-350]
-
حکیمزاده، وحید
بهبود پایداری و قابلیت زیستدسترسی ویتامین D3 در ساختار نانونیوزومهای طراحیشده با سورفاکتانتهای مختلف [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 249-260]
خ
-
خادمی پور، نجمه
بررسی محتوای فنول و خواص آنتیاکسیدانی عصارۀ صمغ انزروت [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 59-70]
ر
-
رجبزاده، قدیر
بهبود پایداری و قابلیت زیستدسترسی ویتامین D3 در ساختار نانونیوزومهای طراحیشده با سورفاکتانتهای مختلف [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 249-260]
-
رحتمی جنیدآباد، مصطفی
افزایش پایداری میکروبی و اکسایشی گوشت گاومیش با استفاده از پوشش خوراکی زیستفعال بر پایۀ موسیلاژ میوۀ سپستان و اسانس پوستپرتقال دزفولی [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 217-234]
-
رشیدی، حسن
بررسی اثر نوع آغازگر و فرمولاسیون بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده با استفاده از طرح مخلوط و روش خوشهبندی دو مرحلهای [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 43-58]
-
رضادوست، حسن
غنیسازی رنگدانههای آنتوسیانینی آب انار به کمک رزینهای پلیمری و تهیۀ پودر حاصل از آن به روش خشککن پاششی [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 71-82]
-
رضایی، زینب
بررسی رهایش کافئین از کلوئیدوزوم هیدروژل در شرایط شبیهسازیشدۀ دهان و آنالیز دستگاهی میکروکپسول [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 141-154]
-
رضوی، سید محمدعلی
مدلسازی سینتیکی شار و مقاومت هیدرولیکی کل فرایند دیافیلتراسیون شیر شتر: بررسی اثر pH و غلظت نمک [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 155-168]
-
رضوی زاده، بی بی مرضیه
بهینهسازی فرمولاسیون شکلات شیری غنیشده با روغن دانۀ چیا، ویتامین D3 و کلسیم به روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 29-42]
-
رنجبر ندامانی، آزاده
افزایش پایداری رنگدانههای طبیعی مواد غذایی- مقالۀ مروری [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 369-388]
-
روشن قصردشتی، عباس
مطالعه روی استافیلوکوکوس اورئوس جداشده از شیر گاو مبتلابه ماستیت حاوی ژنهای متیسیلین و پنتون-والنتین لکوسیدین [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 359-368]
-
رومیانی، لاله
بررسی تجربی فرایند خشککردن فیلۀ ماهی با استفاده از تابش مادونقرمز [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 83-94]
ز
-
زرین آبادی، سروش
بررسی تجربی فرایند خشککردن فیلۀ ماهی با استفاده از تابش مادونقرمز [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 83-94]
س
-
سعیدی اصل، محمد رضا
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی پنیر سفید فراپالایش غنیشده با عصارۀ جوانۀ گندم ریزپوشانیشده با خشککن پاششی و انجمادی [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 127-140]
-
سیدلو هریس، سیدصادق
بررسی تغییرات آلکیل پیرازینها، رنگ و ویژگیهای حسی پودر کاکائو در شرایط مختلف بودادن [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 169-180]
ش
-
شریفان، انوشه
بررسی محتوای فنول و خواص آنتیاکسیدانی عصارۀ صمغ انزروت [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 59-70]
-
شریفی، اکرم
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی پنیر سفید فراپالایش غنیشده با عصارۀ جوانۀ گندم ریزپوشانیشده با خشککن پاششی و انجمادی [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 127-140]
-
شفاعی، فائزه
ارزیابی خواص آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی عصارۀ پوست ریشه و ساقۀ سه گونۀ زرشک در نان [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 413-426]
-
شکرالهی یانچشمه، بهداد
تأثیر پلاسمای سرد بر فعالیت آنزیمی و ویژگیهای کیفی پالپ انبه [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 341-350]
-
شهیدی نوقابی، مصطفی
بهینهسازی فرمولاسیون شکلات شیری غنیشده با روغن دانۀ چیا، ویتامین D3 و کلسیم به روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 29-42]
-
شهیدی نوقابی، مصطفی
بهبود پایداری و قابلیت زیستدسترسی ویتامین D3 در ساختار نانونیوزومهای طراحیشده با سورفاکتانتهای مختلف [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 249-260]
ص
-
صابریان، حامد
تأثیر روشهای ریزپوشانی و کوپیگمانتاسیون بر بهبود پایداری حرارتی عصارۀ بتالائینی چغندرقرمز و کاربرد آن در نوشیدنی مدل [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 325-340]
-
صادقی، ثمر
استخراج عصارۀ گیاه خندل به روش پرکولاسیون و کاربرد آن بهمنظور افزایش زمان ماندگاری در تهیۀ ماریناد فیلۀ میگوی سفید هندی [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 199-216]
ع
-
عامری، مریم
ارزیابی تأثیر نوع و سطوح مختلف ترکیبات کوپیگمنتکننده در پایداری رنگدانۀ فیکوسیانین در برابر pH [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 299-310]
-
عبدالمقصود، طارق جمال
تأثیر پلاسمای سرد بر فعالیت آنزیمی و ویژگیهای کیفی پالپ انبه [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 341-350]
-
علامتیان، سمانه
بررسی اثر پوششدهی با صمغهای کتیرا و ثعلب و تیمار اسمزی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی گوشت شترمرغ [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 11-28]
-
علیزاده بهبهانی، بهروز
افزایش پایداری میکروبی و اکسایشی گوشت گاومیش با استفاده از پوشش خوراکی زیستفعال بر پایۀ موسیلاژ میوۀ سپستان و اسانس پوستپرتقال دزفولی [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 217-234]
-
علیزاده بهبهانی، بهروز
تأثیر میزان رسیدگی میوۀ سپستان بر کیفیت ترشی آن طی مدت نگهداری [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 285-298]
غ
-
غرقی، مریم
مطالعه روی استافیلوکوکوس اورئوس جداشده از شیر گاو مبتلابه ماستیت حاوی ژنهای متیسیلین و پنتون-والنتین لکوسیدین [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 359-368]
-
غفاری، سمانه
بررسی اثر نوع آغازگر و فرمولاسیون بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده با استفاده از طرح مخلوط و روش خوشهبندی دو مرحلهای [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 43-58]
ف
-
فام، ترای نات
خواص فیزیکوشیمیایی، محتویات فنولی و فعالیت آنتیاکسیدانی عسل ویتنامی [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 427-438]
-
فرخ پور، فرخ
بررسی تجربی فرایند خشککردن فیلۀ ماهی با استفاده از تابش مادونقرمز [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 83-94]
ق
-
قاسمی سپرو، نفیسه
اثر همزدن و هوادهی بر خصوصیات سینتیک رشد اسپیرولینا پلاتنسیس و تولید رنگدانههای طبیعی در فتوبیوراکتور همزندار [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 261-272]
-
قانع، مسعود
ارزیابی بیان ژنهای مشارکتکننده در بیماریزایی luxS و ctxMاشریشیاکلی جداشده از نمونههای لبنی در کشت همزمان با باسیلوس کواگولانس [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 350-358]
-
قدسی شیخجان، میترا
افزایش پایداری میکروبی و اکسایشی گوشت گاومیش با استفاده از پوشش خوراکی زیستفعال بر پایۀ موسیلاژ میوۀ سپستان و اسانس پوستپرتقال دزفولی [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 217-234]
-
قرآنی، بهروز
درونپوشانی لیکوپن با استفاده از نانوالیاف صمغ دانۀ ریحان/پلیوینیل الکل [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 235-248]
ک
-
کاراژیان، رضا
ارزیابی تأثیر نوع و سطوح مختلف ترکیبات کوپیگمنتکننده در پایداری رنگدانۀ فیکوسیانین در برابر pH [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 299-310]
-
کاشانی نژاد، مرتضی
بررسی اثر نوع آغازگر و فرمولاسیون بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده با استفاده از طرح مخلوط و روش خوشهبندی دو مرحلهای [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 43-58]
-
کاشانی نژاد، مرتضی
مدلسازی سینتیکی شار و مقاومت هیدرولیکی کل فرایند دیافیلتراسیون شیر شتر: بررسی اثر pH و غلظت نمک [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 155-168]
-
کبارفرد، فرزاد
بررسی عوامل مؤثر بر تشکیل آکریلآمید و بنزو(آ)پیرن در فرایند پخت انواع نان سنتی، نیمهصنعتی و صنعتی [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 95-106]
-
کمیجانی، میثم
درونپوشانی لیکوپن با استفاده از نانوالیاف صمغ دانۀ ریحان/پلیوینیل الکل [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 235-248]
گ
-
گرد نوشهری، نجمه
ارزیابی تأثیر نوع و سطوح مختلف ترکیبات کوپیگمنتکننده در پایداری رنگدانۀ فیکوسیانین در برابر pH [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 299-310]
-
گریزپا، محمد
ارزیابی خواص آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی عصارۀ پوست ریشه و ساقۀ سه گونۀ زرشک در نان [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 413-426]
-
گلی، محمد
اثر روغنکنجد و فشار هموژنیزاسیون بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، کیفی و میکروبی ماست [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 311-324]
ل
-
لی، هوانگ تین
خواص فیزیکوشیمیایی، محتویات فنولی و فعالیت آنتیاکسیدانی عسل ویتنامی [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 427-438]
م
-
محبی، محبت
بررسی اثر پوششدهی با صمغهای کتیرا و ثعلب و تیمار اسمزی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی گوشت شترمرغ [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 11-28]
-
محبی، محبت
درونپوشانی لیکوپن با استفاده از نانوالیاف صمغ دانۀ ریحان/پلیوینیل الکل [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 235-248]
-
محبی، محبت
بررسی رهایش کافئین از کلوئیدوزوم هیدروژل در شرایط شبیهسازیشدۀ دهان و آنالیز دستگاهی میکروکپسول [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 141-154]
-
مختاریان، محسن
تأثیر افزودن پروتئین تغلیظشدۀ هستۀ نارنج روی ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و حسی ماست قالبی [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 273-284]
-
مرتضوی، سیدعلی
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی پنیر سفید فراپالایش غنیشده با عصارۀ جوانۀ گندم ریزپوشانیشده با خشککن پاششی و انجمادی [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 127-140]
-
مردانی، ماریه
بررسی تأثیر سطوح مختلف مخلوط صمغهای زانتان/گوار و عصاره چوبک بر خواص رئولوژیکی، حرارتی، حسی و ریزساختار مارشمالو بدون ژلاتین [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 107-126]
-
مقامی کیا، حمیده
بهبود پایداری و قابلیت زیستدسترسی ویتامین D3 در ساختار نانونیوزومهای طراحیشده با سورفاکتانتهای مختلف [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 249-260]
-
ملکی، رامین
بررسی تغییرات آلکیل پیرازینها، رنگ و ویژگیهای حسی پودر کاکائو در شرایط مختلف بودادن [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 169-180]
-
منظری توکلی، مریم
غنیسازی رنگدانههای آنتوسیانینی آب انار به کمک رزینهای پلیمری و تهیۀ پودر حاصل از آن به روش خشککن پاششی [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 71-82]
-
مورکی، نرگس
استخراج عصارۀ گیاه خندل به روش پرکولاسیون و کاربرد آن بهمنظور افزایش زمان ماندگاری در تهیۀ ماریناد فیلۀ میگوی سفید هندی [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 199-216]
-
مومن نژاد، مهدی
بررسی اثر پوششدهی با صمغهای کتیرا و ثعلب و تیمار اسمزی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی گوشت شترمرغ [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 11-28]
-
مووی، نگوین ون
تأثیر غلظت نمک و مقدارpH روی فرایند تخمیر کلم قمری (Brassica oleracea L.) [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 399-412]
-
میرجلیلی، محمد حسین
غنیسازی رنگدانههای آنتوسیانینی آب انار به کمک رزینهای پلیمری و تهیۀ پودر حاصل از آن به روش خشککن پاششی [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 71-82]
-
میرمقتدایی، لیلا
ارزیابی خواص آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی عصارۀ پوست ریشه و ساقۀ سه گونۀ زرشک در نان [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 413-426]
ن
-
نادری، نیما
بررسی عوامل مؤثر بر تشکیل آکریلآمید و بنزو(آ)پیرن در فرایند پخت انواع نان سنتی، نیمهصنعتی و صنعتی [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 95-106]
-
نژادابراهیمی، صمد
غنیسازی رنگدانههای آنتوسیانینی آب انار به کمک رزینهای پلیمری و تهیۀ پودر حاصل از آن به روش خشککن پاششی [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 71-82]
-
نگوین، کوانگ وین
خواص فیزیکوشیمیایی، محتویات فنولی و فعالیت آنتیاکسیدانی عسل ویتنامی [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 427-438]
-
نوروز، منوچهر
اثر روغنکنجد و فشار هموژنیزاسیون بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، کیفی و میکروبی ماست [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 311-324]
-
نوروزی، بهاره
مروری بر فیکوبیلیپروتئینهای سیانوباکتریها: ساختمان، عملکرد و کاربردهای صنعتی آن در صنایع غذایی و دارویی [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 181-198]
-
نوشاد، محمد
افزایش پایداری میکروبی و اکسایشی گوشت گاومیش با استفاده از پوشش خوراکی زیستفعال بر پایۀ موسیلاژ میوۀ سپستان و اسانس پوستپرتقال دزفولی [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 217-234]
-
نوشاد، محمد
تأثیر میزان رسیدگی میوۀ سپستان بر کیفیت ترشی آن طی مدت نگهداری [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 285-298]
-
نیازمند، راضیه
شناسایی ترکیبات شیمیایی تقطیرات حاصل از مرحلۀ بوگیری روغن خام سویا با استفاده از دستگاه کروماتوگراف گازی-طیفسنج جرمی (GC-MS) [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 1-10]
-
نیازمند، راضیه
بررسی تأثیر سطوح مختلف مخلوط صمغهای زانتان/گوار و عصاره چوبک بر خواص رئولوژیکی، حرارتی، حسی و ریزساختار مارشمالو بدون ژلاتین [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 107-126]
و
-
وریدی، مهدی
بررسی اثر پوششدهی با صمغهای کتیرا و ثعلب و تیمار اسمزی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی گوشت شترمرغ [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 11-28]
ه
-
هاشمی، سحر
بهینهسازی فرمولاسیون شکلات شیری غنیشده با روغن دانۀ چیا، ویتامین D3 و کلسیم به روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 29-42]
-
هنرور، مسعود
استخراج عصارۀ گیاه خندل به روش پرکولاسیون و کاربرد آن بهمنظور افزایش زمان ماندگاری در تهیۀ ماریناد فیلۀ میگوی سفید هندی [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 199-216]
-
هین، ترن سین
تأثیر غلظت نمک و مقدارpH روی فرایند تخمیر کلم قمری (Brassica oleracea L.) [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 399-412]
ی
-
یزدان پناه، حسن
بررسی عوامل مؤثر بر تشکیل آکریلآمید و بنزو(آ)پیرن در فرایند پخت انواع نان سنتی، نیمهصنعتی و صنعتی [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 95-106]
-
یگانه زاد، سمیرا
بررسی تأثیر سطوح مختلف مخلوط صمغهای زانتان/گوار و عصاره چوبک بر خواص رئولوژیکی، حرارتی، حسی و ریزساختار مارشمالو بدون ژلاتین [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 107-126]
-
یگانه زاد، سمیرا
بهینهسازی فرمولاسیون شکلات شیری غنیشده با روغن دانۀ چیا، ویتامین D3 و کلسیم به روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 29-42]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد